Puky løbecykel – Tilbud på Str. M (medium), L (large) – Puky cykel 16” 18″

Gå direkte til tilbudet »

       

Løbecyklen – sådan lærer dit barn at cykle og sådan slipper du for at få ondt i ryggen! Puky giver dig den lette overgang, du ikke vil leve uden.

Uanset om du er barn, teenager eller voksen, husker du sikkert følelsen af, for første gang at køre på en cykel med succes. En rigtig cykel – uden pedaler, uden støttehjul og uden dine forældre løber bagved og holder dig i balance. Og som forælder husker du sikkert hvilken lettelse det er, at du ikke længere skal have ondt i ryggen, af at løbe foroverbøjet og skubbe på, hvad der synes at være verdens mindste cykel.

Det kan tage flere uger, endda måneder, før et barn føler sig sikker nok på en cykel til at køre alene. For at fremme processen har mange forældre gennem en årrække væbnet sig med en løbecykel og resultatet er ikke til at komme udenom – det virker!

Her er hemmeligheden bag den lille cykel

Hvad er det ved en løbecykel, som gør dit barn bedre til at cykle? Hemmeligheden er, at pedalerne er fjernet og støttefødderne er undladt. Uden disse er det op til barnet selv at sætte i bevægelse og ikke mindst at holde balancen. Balanceevnen bliver på en 100 % sikker måde styrket, da dit barn under hele forløbet har fødderne fast placeret på jorden. Jo mere sikkerhed der bliver ved brug af løbecyklen jo hurtigere finder dit barn ud af det sjove ved at køre, med fødderne løftet fra jorden – og voila! Kan balancen holdes på denne måde, kan den også holdes på en rigtig cykel!

Puky – tilbud eller ej – til glæde for dit barn og din pengepung!

En løbecykel findes i mange former og afstøbninger, alt efter hvilken producent de kommer fra. Leder du efter én, som minder mest mulig om en rigtig cykel, kan du med fordel vælge en løbecykel fra Puky. Puky har i over 50 år forsket i køretøjer til børn og deres produkter er ikke kun børnevenlige, men sparer dig også for en masse penge i det lange løb, da Puky er kendt for kvalitet, der sikrer en lang levetid. Så tilbud eller ej – du får noget for dine penge med Puky!

Køretøjer til børn er som bekendt udsat for en del, og holder ikke så længe, som din egen cykel gør. Her er Puky kommet ridser og sten i forkøbet og har udstyret deres løbecykel med en slagfast pulverlakering og punkterfrie skumhjul. Men hvad så når dit barn efter få måneder er vokset fra løbecyklen? Intet problem! En Puky løbecykel fås i flere størrelser og sædehøjden kan justeres. Til de helt små, fra omkring 2 års alderen eller med en indre benlængde på 29-38 cm., er en Puky løbecykel m (medium) den du leder efter. Det er vigtigt, at din barn let kan hoppe af og på og ikke mindst nå jorden med flad fod. Måler dit barns benlængde 34 cm., er det spild af penge at købe denne størrelse. I stedet skal du have størrelsen l (large), som kan ændres fra 34 cm., til 44 cm. Alle børn kan dermed have glæde af en Puky løbecykel – også de store legebørn!

Først kom løbecyklen og så kom cyklen – afprøv den lette overgang fra Puky til Puky! 

Er din løbecykel l (large) for lille eller kan du allerede med din m (medium) uden anstrengelse holde balancen? Så er det tid til den første, rigtige cykel! Ønsker du en let overgang til denne har Puky også en løsning. En 16” cykel fra Puky er bygget, så den mest muligt minder om løbecyklen af samme mærke. Hvis man derfor ser bort fra pedalerne vil det for dit barn føles på samme måde at sidde på en 16” Puky cykel, som det føltes at sidde på en løbecykel. Balanceevnen er der allerede – det eneste nye er, at det er pedalerne der skal læres at bruges i stedet for benene. Afprøv selv den lette overgang fra Puky til Puky og spar dit barn for skrammer og dig selv for en dårlig ryg.

Ligger Puky uden for dit budget er du kun ét klik fra en god handel!

Ønsker du en billig løbecykel eller 16” cykel fra Puky og nåede du ikke et tilbud i din lokale cykelforretning? Frygt ikke! Det er ikke kun forretninger i gågaden, som sælger Puky løbecykler og cykler. Også en lang række af online butikker udbyder dette mærke og på den rigtige website, på den rigtige dag kan du være heldig, at opdage et tilbud og dermed få en god handel, du ikke vil fortryde! På denne måde sparer du en masse tid og penge, da der shoppes hjemmefra og med Puky’s størrelsesguide har du god mulighed for at vælge den rigtige Puky i den rigtige størrelse til et rigtigt tilbud.

En Puky løbecykel – kort fortalt

En Puky løbecykel er blandt de nyeste og mest innovative på markedet når det gælder børn, sjov motion og bevægelse. En Puky løbecykel er resultatet af mere end 60 års udvikling af køretøjer til børn og medvirker i stor grad til en bedre balanceevne, da der hverken sidder pedaler eller støttehjul i vejen for dit barn. På denne måde hjælper denne løbecykel dit barn med, at forberede sig til sin første oplevelse på en rigtig cykel. At bruge en løbecykel er dermed ikke kun en sjov måde at bevæge sig på, men er også lærerig og motiverende.

En Puky løbecykel er ikke et løbehjul

Mange vil betegne en løbecykel som det tætteste alternativ til det klassiske løbehjul, men der findes dog væsentlige forskelle som understreger deres forskellighed. Fælles for en Puky løbecykel og et løbehjul er, at det er barnet selv, der skal skabe bevægelse i disse køretøjer, med sine ben ved at sætte af på jorden. Det positive ved dette er, at barnet oplever en større følelse af sikkerhed og er mindre bange for at vælte.

Den største forskel på disse to køretøjer, må derfor findes i deres forskellige konstruktioner. En Puky løbecykel er lavet, så den så meget som muligt minder om en rigtig cykel, så der ikke er den store forskel for barnet, når han eller hun er klar til en cykel med pedaler. Denne første cykel kunne meget vel være en Puky cykel 16”.

Alle størrelser kan have glæde af en Puky løbecykel

En Puky løbecykel har variable komponenter og kan dermed reguleres, så den højdemæssigt passer til dit barn indtil en vis alder. Denne løbecykel kan bruges allerede fra dit barn er omkring 2 år gammel og fås i forskellige størrelser. For de helt små er en Puky løbecykel m (medium) god og derefter kommer størrelserne l (large) og xl (x-large). Højden på Puky løbecykel m (medium), starter allerede fra 29 cm., og kan derefter reguleres op, mens højden på Puky løbecykel l (large) starter fra 34 cm. Hensigten med at lave Puky løbecykel m (medium) og l (large) så lave, er for at gøre det så let som muligt for barnet at hoppe af cyklen. Om du starter med at købe en m (medium) eller l (large) afhænger af barnets højde.

Puky cykel til de store børn

Når dit barn er blevet for stor til en Puky løbecykel m (medium) eller l (large) er det tid til at kigge på Puky cykler 16”. Denne er perfekt som værende dit barns første cykel og kan bruges fra 3 års alderen. Konstruktionen af Puky cykler 16”, er meget ens med en Puky løbecykel m (medium) eller l (large) og det er derfor en let og ikke mindst sikker overgang for dit barn, som inden kort tid vil opleve at de samme bevægelser fra løbecyklen m (medium) eller l (large) også er en vej til succes på en Puky cykel 16”. Højden af denne Puky cykel 16”, har sit laveste på 44 cm., og kan derefter reguleres opad. Puky cykel 16” er derfor allerede mulig at bruge helt fra dit barn er omkring 3 års alderen. Også på denne cykel 16” er det let for barnet at hoppe af.

En Puky løbecykel med lang levetid

Opdager du et Puky løbecykel tilbud er det med at slå til, da disse produkter ligger i den dyrere ende og ved et tilbud, kan der være mange penge at spare. Men det er ikke uden grund, at Puky’s produkter er så dyre. Ved køb kan der forventes et engangskøb, da muligheden for at ændre størrelsen er stor. Dertil er en Puky cykel fremstillet i højeste kvalitet, der sikrer cyklen en lang levetid. Da den er fremstillet til børn, betyder det, at cyklen er slidstæk, kan holde til at blive smidt rundt med og sidst, men ikke mindst er den let at vaske. Ved køb på tilbud sparer du ikke kun penge, du får også et køretøj for livet.

Tilbehør til din Puky løbecykel

En Puky løbecykel og en Puky cykel på tilbud er tilgængelige i stort set alle regnbuens farver og der er er mange valgmuligheder og farvekombinationer, både for den drengede dreng og den pigede pige. På tilbud kan der også findes et uendeligt udvalg af tilbehør til en Puky løbecykel i alle størrelser (m (medium), l (large) og xl (x-large)) og  til Puky cykler 16” og opefter. Det er forskelligt fra forhandler til forhandler alt efter lager, hvilke ting, der er på tilbud. Er der ikke tilbud på det du ønsker, kan andre mærker også have tilbud på lignende produkter til en løbecykel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Puky løbecykel - Tilbud på Str. M (medium), L (large) - Puky cykel 16” 18", 10.0 out of 10 based on 1 rating

Gå direkte til tilbudet »

       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *