Römer autostol med isofix på tilbud – Römer autostol test

Gå direkte til tilbudet »

 

En autostol er et vigtigt møbel for både dig og dit barn. Med en autostol er barnets sikkerhed garanteret i både frontale- og sidekollisioner, og du behøver ikke bekymre dig under rejsen. I Danmark blev det i 2006 et lovkrav, at børn op til 135 cm skal anvende godkendt sikkerhedsudstyr som f.eks. en autostol, når de kører i bil.

Britax Römer har et stort udvalg af autostole, der henvender sig til børn helt fra 0-12 år. Römer producerer moderne og sikre autostole til både bilen og cyklen, som alle lever op til de forventede krav.

Rundt omkring på nettet kan man finde Römers smarte og veludviklede autostole på tilbud. Du får den samme gode autostol med samme gode kvalitet til et godt tilbud.

Britax + Römer  = geniale autostole

Britax Römer blev grundlagt i 1979 som en forening mellem den tyske virksomhed Römer og den engelske virksomhed Britax. Römer blev grundlagt i 1930’erne, og begyndte i 1970’erne med at specialisere sig inden for børns sikkerhed. Siden har Römer været et kendt mærke i Tyskland, og især blandt unge forældre. Nu finder man produkter fra virksomheden i næsten alle hjem, hvor der er babyer eller mindre børn i familien.

Römer stiller meget store krav til kvalitet ved materiale og forarbejdning. Produktionen i Ulm koncentrerer sig mest omkring forarbejdning af tekstiler og slutmontage af produkterne. Slutmontagen er stort set håndarbejde udført med egnede hjælpemidler og metoder.

Hos Römer er man bevidste om vigtige emner som økologi og miljøbeskyttelse, og virksomheden tager derfor gerne deres del af ansvaret. Römer er meget bevidste omkring planlægning, produktion og hvordan produkternes emballage skal håndteres.

Sikkerhed hele vejen rundt

Hos Britax Römer udvikler man autostole, hvor barnet er optimalt beskyttet i tilfælde af både frontal- og sidekollisioner. Disse autostole er bygget til at dækker hovedet, og give beskyttelse over hele kroppen ved hjælp af de energiabsorberende sidestykker, som er placeret på hver sin side af autostolen. Med ISOFIX sidder dit barn godt placeret på bagsædet, og gør det nemt for dig, at placere autostolen i bilen.

Römer er en utrolig innovativ virksomhed, og kommer hele tiden op med nye ideer til udviklingen af autostole. Sikkerhed og beskyttelse er to vigtige emner hos virksomheden, og er også to ting der er garanteret i alle deres produkter. I en Römer autostol vil barnet være i gode hænder under hele rejsen.

ISOFIX

Römers ISOFIX autostole er udstyret med et støtteben, der reducerer rotationsbevægelser. Det betyder, at barnets bevægelse i en ulykke bliver affjedret og formindsket, hvor det derefter trykkes ned i sædet. Med denne funktion er barnets sikkerhed i top i en ulykkessituation.

ISOFIX er nu blevet en international standart hos alle bil- og autostol producenter. ISOFIX gør det let for dig at montere autostolen og sørger for, at dit barns beskyttelse er i top ved hjælp af en fast forbindelse mellem bilen og autostolen. I 1997 fremstillede Britax Römer den første autostol med ISOFIX i gruppe 1 i samarbejde med Volkswagen. I dag er ISOFIX et internationalt krav til personbiler og autostole.

De bedste tests for autostole

I de seneste mange år har Britax Römer ønsket om mange patenter, og ser det som en pligt, at fortsætte arbejdet med sikkerheden for børn. Med hjælp fra moderne teknologier og data vil Britax Römer fortsat udvikle fremtidsorienterede produkter, så trafikken bliver mere og mere sikker for børn.

Britax Römers autostole ligger, ifølge de største varetest-institutter i Europa, blandt de allerbedste autostole og overgår sikkerhedskravene gang på gang. Alle autostole fra virksomheden er testet og godkendt af teststandarden ECE R 44/04.

Under et testforløb bliver f.eks. funktionen på selespændet, klemvirkningen og slitagen ved langvarigt brug testet med professionelle apparater.

Alle autostole skal være tydeligt mærket med godkendelsesetiketten ECE R 44/04, så det kan ses, at de opfylder sikkerhedskravene. På denne måde er det nemt for kunden at se, at de har med et godkendt produkt at gøre.

Siden 1982 har autostolene fra Römer år efter år opfyldt den nye europæiske teststandard for autostole. Med de voksende krav i teststandarden kan man tydeligt se den udvikling, sikkerheden for børn i trafikken har gået igennem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Römer autostol med isofix på tilbud - Römer autostol test, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Gå direkte til tilbudet »

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *